Film!

Här är en film från hoppträningen i tisdags! 
 
 

Många dagar, inget skrivet..

Somsagt så har det gått några dagar nu men jag har verkligen inte haft tid att skriva! Har varit på min första hoppträning och kan inte vara mer än otroligt nöjd. Det var nytt ridhus för henne och nya hinder. Fick inte många filmer för att min mobil stänger av sig när den blir för kall. Riktigt jobbigt men nästa gång så ska det fungera! I onsdags blev det en skritt runda på 30 minuter och idag blev det ett dressyr pass. Hon var riktigt lugn idag, gick i lagom tempo och i galoppen var hon helt underbar! Hon brukar alltid stressa men inte idag. Hon har blivit så duktig. Längtar tills första tävlingen. Hon kommer vara den snyggaste ponnyn av alla, hihi. Har några bilder och film från dessa dagarna så lägger upp några nu :)
 

Film

 

17/1-2012

Hann inte blogga igår för hade så mycket att göra. Men idag bloggar jag som tur är, haha. Igår gick jag också till ridhuset för att galoppera eftersom hon är så sjukt pigg, men hon har lugnat ner sig mycket mer nu. Fick även lite filmer så ska försöka lägga upp de här om jag kommer ihåg hur man gör hoppas jag fixar det. Men försökte få henne att jobba lite mer men hon ville inte riktigt i vänster varvet. Ska fråga min tränare om han har lite tips för övningar som jag kan göra för att hon ska bli mer lösgjord. Galoppen gick också bra. Hon blev lite stark men efter ett tag blev hon lugnare och lyssnade bättre. Idag var det tänkt att jag skulle rida över lite bommar och små hinder men de hade träningar till klockan halv nio så jag sket i det och tar det imorgon istället. Tänkte att jag ska göra det imorgon istället. Blir bommar på en halv cirkel och kanske lite små hinder som övning att hon ska gå lugnt till och mellan hinderna.  Fick även mitt nya täcke från Exklusiv horsewear idag pasa super! Bild finns här nere! Pussade även massor på blueboy min fina prins! 
 
 
 
 
 
 
 

Första ridpasset.

Red som sagt första ridpasset i ridhuset idag. När jag kom dit var hon väldigt spänd och ville bara springa och tramsa. Med lite tålamod och massor av pratande med henne lugnade hon ner sig tillslut. Försökte få henne att gå lugnt och avslappnat. Efter 10 minuter skritt gick jag över till trav och jobbade på traven. I början ville hon inte men efter ett tag blev det bättre och hon jobbade riktigt bra. Är verkligen nöjd och det var ändå första gången i ett nytt ridhus och på ett helt nytt ställe! Hon är så fin princessan. Så jag tänkte mest på att få henne avslappnad och lugn idag. Imorgon tänkte jag att jag skulle galoppera och få av hennes energi för hon är så himla pigg och det känns som att hon kommer spricka vilken sekund som helst när man rider. Får hoppas att hon är lite lugnare imorgon. Tog lite foton på när jag red och imorgon tänkte jag att jag skulle ta med någon som kanske kan filma, låter inte det bra? Tycker också att det är bra att kolla på sig själv när man rider för då kan man se bättre vad man gör bra och vad man ska göra bättre tills nästa gång! Iallafall här är lite bilder på fina Ofelia!
 

Världens finaste!

Idag blev det första skrittturen utomhus med min stjärna! Hon var super pigg och takta mestadels av rundan. Men efter ett tag blev hon lugnare och hon fick massor av beröm när hon gjorde rätt. Har blivit mer någran med att beröma när hon gör rätt. Det är så himla viktigt att ALLA hästar verkligen vet när de gör rätt och när de gör fel. Har fått en annan bild av ridningen och är taggad till tusen på att nå toppen! Imorgon ska jag antingen skritta ut eller rider jag till ridhuset och travar henne lite lugnt. Här kommer lite bilder på fina princessan ;* 
 

 
 

My star!

Nu är äntligen min nya stjärna hemma! 
Alla tycker om henne jättemycket! 
Har inte haft tid att fota så många bilder idag, men ska fota massor imorgon! 
Kolla gärna in så får ni se ! 
 
 
 
 
Fina princessan!
 

Inte långt kvar!

Nu är det inte långt kvar bara 3 dagar kvar tills hon kommer hem! Kan nog inte längta mer än vad jag redan gör känns det som :D Ska vara riktigt noga och planera upp jättebra så att jag har en plan att följa. Har redan en plan som jag ska utveckla. Det blir mycket träning och det ska bli hur kul som helst. 
 

Juels Ofelia

Vem är Juels Ofelia? 
Juels Ofelia är ett mörkbrunt sto född 2006 och importerad från Danmark. 
Första gången jag såg henne fastnade jag direkt. Hon var perfekt. Sen när jag red henne var det som att jag kunde glöma allt och jag var hur trygg som helst.  Det är inte många hästar jag litar på men på henne var jag
100 % trygg på! I hoppningen är hon bara grym! Så sjukt bra hoppteknik! Detta är min drömponny och jag tror på henne till tusen. Nu ska vi sikta mot toppen. 
 

My new superstar!

På lördag sker en väldigt speciell dag! Min nya ponny Juels Ofelia kommer och jag är världens lyckligaste! 
Här på bloggen kommer jag skriva ner massa schema och tävlingsplaner m.m 
Detta ska bli himla kul och jag kan inte beskriva så glad jag är! 
På lördag börjar min resa och ni ska få vara med hela vägen till toppen!
Här har ni lite bilder på henne och mig: 
 
 
 
 
 

ryttarsport

Här säljer jag häst & ryttarutrustning för ett bra pris. Du kan gärna komma med förslag på vad du vill att jag ska ta hem och sälja!

RSS 2.0