Att ställa sig upp igen.

Tänkte skriva ett litet åsikts inlägg som jag tror hade varit kul att läsa.

I denna värld vi lever i är det tusentals folk som är avundsjuka på varandra kanske bara för att de måste ha någon att trycka ner eller bara för att de tycker att det är så himla orättvist! Men vad ska man då göra i det läget? Jag vet att det är sjukt svårt att stå på egna ben och självförtroendet sänks något enormt mycket när man får skit mot sig. Men i det lägget ska man faktiskt stå upp gör sig själv och inte ta åt sig det även fast det kanske är det svåraste man gjort.. Men man ska inse att folk som gör så betyder inget och man ska istället tänka på folk som verkligen bryr sig om en och verkligen ser upp till än. Istället för att koncentrera sig på det negativa ska man titta på det positiva. För allt blir så himla mycket bättre då. Jag vill att alla ni som får massa skit emot er och kränkningar som verkligen trycker ner er stå upp för er själva även om det är det jobbigaste ni gjort! Prata med vänner som betyder något och jag lovar att de kommer stå upp för DIG! För ingen i denna världen kan vara perfekt och alla kommer att göra misstag. Så de som beter sig illa, släng upp de på hyllan och tänk på alla bra människor som finns runt om kring oss och som verkligen bryr sig.
Hoppas detta var ett läsvärt inlägg och isåfall får jag skriva flera !

Inte alltid kul.

Jag har inte skrivit på ett tag men jag har tappat suget för att blogga och då är det inte så kul! Men nu får jag väll blogga lite då det faktiskt finns folk som läser som jag inte trodde.. Tänkte skriva lite om mig själv ikväll och om min fina ponny Juels Ofelia! Men eftersom jag inte är sådär jättebra på att komma på teman eller vad man ska kalla det kan ni väll komma med lite roliga förslag? Då blir det dessutom lite lättare för mig också. Det har hänt rätt mycket på senaste tiden så jag tänkte lägga upp lite olika inlägg om vad som har hänt som skulle vara roligt att läsa om! Men nu får det bli lite bilder på min fina ponny!

ryttarsport

Här säljer jag häst & ryttarutrustning för ett bra pris. Du kan gärna komma med förslag på vad du vill att jag ska ta hem och sälja!

RSS 2.0