Vem är Nellie Berntsson..

Nellie Berntsson är en tjej på 12 år som för ett tag sen startade en blogg och trodde på sig själv. Hon visste att en dag var hon en av de största bloggarna. Inte många som tror på sig själv och går "all in" men det gjorde hon. Hon satsade och kolla bara nu vart hon är idag? Hade det inte varit för henne själv hade hon inte stått där idag! Jag är grymt stolt över henne och ser henne som en STOR förebild och försöker tänka precis som hon gör. Folk kanske tror att Nellie får allt serverat till sig själv men jag tror att bakom det hela är det inte sanningen. Man måste kämpa för att komma dit man vill och det har hon gjort. Hennes blogg växte och är nu en av sveriges största blogg. Men man ska inte tro att hon har det lätt. Hon får ta sjukt mycket stryk. Det kommer upp massa elaka kommentarer folk som trycker ner men hon ger inte upp för det! Eftersom Nellie har kämpat och nu kommit upp till toppen och vissat vad hon kan, har hon fått jätte stora möjligheter. Hon köpte Stella som inte hade gjort något innan, inte vem som helst gör det. Utan de köper färdiga ponnyer. Och herregud!, vissa trodde nog inte att den ponnyn skulle komma någon vart men jovisst den är klockrena ute på banan. Hon fick kämpa men det var det nog väldigt mycket värt! Hon fick möjligheten att rida Bellman och shit de är uppe i SM det är otroligt. Man blir så glad för din skull Nellie, sett dig kämpa så mycket och nu har du kommit dit! Man får glädjetårar... 
Hon köpte hennes ung d-ponny Elvis och vänta bara om ett tag är de också i toppen. Och vi ska inte snacka om Nellie och Becki hur länge har hon ridit henne? 6 gånger kanske? Och de är redan och hoppar 140 cm hinder och redan tävlat en Lb. Bara där ser man ju hur sjukt duktig hon är. Och anpassar sig så lätt till alla ponnysar hon rider. Hela hon lyser av glädje! 
Hon är glad hela tiden mot alla och får alla att le,är även modell för hööks och sponsrad av olika företag bara det säger en hel del!
Har inte så mycket mer att skriva men tänkte bara skriva 3 ord om just dig Nellie: 
DU ÄR GRYM! 
 
Då & Nu:
               
 
 

Racesafe västar

Nu har vi extra pris på alla racesafe västar hela Juli månad. 
Barnstorlekar 1800 kr 
Vuxenstorlekar 2000 kr 
Finns i både svart och marinblå. 
 
 

Obs! Gäller endast Juli månad så skynda! 

Ni har väll inte missat vår hemsida...

Ni har väll inte missat vår hemsida: 
 
http://www.facebook.com/pages/Ryttarsportse/228855500534303

Med och tävlar

”Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:-”
 

ryttarsport

Här säljer jag häst & ryttarutrustning för ett bra pris. Du kan gärna komma med förslag på vad du vill att jag ska ta hem och sälja!

RSS 2.0